Linklove

Den jeg elsker, elsker jeg:


Aalerusen - fordi Julia er en kunstner med pinde, en inspiration, en lidelsesfælle.

Ane - fordi hun altid spørger om de mest gaggede, besynderlige og tankevækkende ting!

Anette - fordi hun kan noget med billeder, som jeg aldrig selv ville ha fundet på. Og fordi hun føles som familie.

Badut - føler næsten Marina er blevet min Marina. Hun forstår om nogen 'at gøre dejligt'

Beautyspace - Jeg ville ønske jeg forstod bare halvdelen af hvad Anette fortæller, og jeg ville ønske jeg interesserede mig noget mere for det. Det gør jeg ikke. Men jeg læser hendes blog alligevel. Fordi Anette er dejlig.

Birgittes Værksted - fordi Birgitte er den bedste Bonus, den bedste Bedste og den bedste Birgitte i Verden! Og fordi hendes smykker er mine helt personlige favoritter.

Christine - fordi hun er dejlig. Og ærlig. Og skriver om liv, så jeg græmmes, griner og græder.

Cirkusprinsesse - for hendes skæve vinkler og hendes øje for det smukke motiv

Connecting the dots - fordi Astrid fortælle om liv og børn og hus og syslerier, så jeg ikke kan lade være med at holde af både hende og hele hendes familie. Og så er hun sindsygt dygtig med den symaskine!

Flo's Diner - fordi Fie tør. Og siger. Og smager. Og tænker. Og føler. Fordi Fie's diner er mit bedste sted at hænge alt for længe og sludre over kaffen!

Fra Hovede til Pen - AB's var én af de første blogs jeg begyndte at læse, og jeg er afhængig af hendes venskab, hendes reflektioner, hendes streger og hendes finurlige univers.

Frøken Fryd - den bedste retrorøv-råbende veninde jeg nogensinde har haft. Tak, Blogland, for at du gav mig Maria!

Fuhrmann for Dig - fordi Annamette er så LÆKKER, når hun er grum. Hun tør sige pik og mene det.

Hulebo - Fordi Hulemor giver mig gåsehud med sin ærlighed og sin smukke, smukke stemme. Derude midt i skoven.

Hverdagshjem - fordi Camilles univers er unikt og inspirerende. Mere end én gang er jeg blevet nødt til at copycat'te hendes vilde ideer.

Indeni/Udenfor - fordi Lines underfundige krusseduller med ord og streger får mig til at tænke og grine

Julia Lahme - Julias drømme er lavet af det samme stof som mine. Elsker hende for hendes meninger, og for hendes følelse af forpligtelse overfor at vi som kvinder har noget at betyde som hinanden.

Karen Marie - fordi jeg ikke kan få nok af hendes farvestrålende kreative univers. En evig kilde til inspiration.

Karlssons Kludeskab - fordi Lis tør. Og vil. Og gør. Og kan. Fordi jeg i langt højere grad er fascineret af hendes gåpåmod end hendes lige så fascinerende symaskinesyslerier.

Made By Joel - jamen, bare fordi! Seriøst - har I set de ting den mand laver? Joel for president!

Mama Med Mere - fordi Astrid er så skide smuk og så skide sød og velreflekteret og lige til at kramme - selv med grød i håret og rander under øjnene!

Mette Holbæk - bare FORDI! Mette sparker røv. Og hvis du ikke har opdaget det endnu, bliver jeg helt i tvivl om du er live?

Om livet i al Almindelighed - Julie. Åh, Julie. Hendes knastørre humor har ofte reddet en virkelig dårlig karma-dag i Junkieland.

Pust til Mælkebøtten - fordi Synnes blomsterkrone folder sig ud og folder sig ud og folder sig ud.

Rappedikke - jamen, fordi jeg elsker Christina. For hendes mod og hendes sårbarhed, for hendes lorte-historier og hendes kreativitet. Jeg. Elsker. Christina.

Sneglcille - fordi jeg ville være Cecilie, hvis ikke jeg var mig. Helt ærligt, det ville jeg. Sarkastisk på Vesterbro. Det ville jeg. Helt ærligt!

Spagat - fordi Sidsel er det sejeste, cooleste, dygtigste grafiker jeg ved eksisterer i Universet. Hun har nosser, har hun. Og er god til Sushi og store tanker.

Thinkingspace - fordi Thinking har blik for de smukkeste motiver, og fordi hun er besat af den samme fiberdjævel som mig.

Ude på Landet - ... harh. Harh haah... Ha ha ha.... fnis. Spiongøg??? Kirsten cracks me up!

Undreland - fordi Anne skriver, så det gnistrer i mine tindinger og mit hjerte. Fordi Anne er den bedste Anne jeg nogensinde har haft. Og fordi Anne er mor til Lulle. Tak for Lulle!

Unikarina - fordi hun damper af strikkefeber og glæden ved at fortælle og dele

When in Doubt, make Tea - fordi... øh, det behøver jeg vel ikke engang forklare? Fordi M er M - så simpelt er det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...