onsdag den 24. juli 2013

Grib!

I morgen kaster jeg Bob ind i en bil og kaster bilen ud på de støvede landeveje.
På den (næsten) anden side af Jylland kaster jeg Bob lige i favnen på sine spændte bedsteforældre, og kaster måske lige en kop kaffe indenbords, inden jeg kaster mig ud i bilen igen og kaster den tilbage på de støvede landeveje. Så kaster jeg bilen op foran hovedindgangen til Fyrbøderens arbejde, og når klokken slår 16 kaster han sig ind på sædet ved siden af mig, og så kaster vi os ud på roadtrip og tosomhed og kærestetid, hvor ingenting skal kastes
- men kun langsomt nydes!


6 kommentarer:

Liv (pladstilverden) sagde ...

God tur - både med Bob og Fyrbøderen! ;-)

Jane sagde ...

Det lyder fantastisk. Nyd det :-)

Anonym sagde ...

FEDT!

Anonym sagde ...

FEDT

Pernille sagde ...

God tur. Det lyder dejligt :)

Helle Jescika sagde ...

Kaster lige en hilsen afsted om en god tur;-)