fredag den 11. januar 2013

La la la laaaaaa

Argh!!??

Damn you, bloggersblues. Damn you, bortløbne inspiration.
Hvad skriver man om, når man ikke skriver?

Jeg ved ikke med dig, men jeg skriver hele tiden og konstant. I mine tanker.
Hver lille detalje og overvejelse bliver vendt en ekstra gang - kan dette mon blive til et blogindlæg?
Og ofte er svaret 'ja', og lige så ofte fiser tankerne videre i hverdagsmylderet, og ideen bliver ved ideen, og bloggen henligger lige så stille og stadig ventende.

Hvad skriver jeg om?
Hvad skriver du om?
Hvad er interessant at læse - eller endnu vigtigere; hvad er interessant at skrive?

Jeg savner at skrive-skrive - men jeg gætter på at man har en vis kvote inspiration, og lige pt grov-bruger jeg af min andel på alle mulige andre platforme...

Nå.

Men så kan jeg da altid poste et billede af de der børn. Dem bliver jeg heldigvis aldrig træt af at skrive om, tænke på, tale om...6 kommentarer:

Barbara sagde ...

Hvordan kan du være i tvivl om du skal skrive-skrive? Der er mange bloggere, som er bedst til billeder og teksten er fin og dejlig, men det er ikke den jeg som sådan glæder mig til hos dem, men jeg glæder mig altså til at læse de ting som DU skrive-skriver ;) Det skal du ikke lade være med!

Marina sagde ...

Som Barbara skriver er du fantastisk med ord og dem kan hverken du eller vi underværre. Når det er sagt er du jo et menneske med mangle talenter og jeg synes sådan set at det er rigtigt sundt at du nu giver den gas på den nørkle-kreative front og så lader skrive-kreativitetet hvile lidt. Lige pludselig liver du så fyldt med ord at de flyder over og så er du igang igen her hvor du skrive-skriver.

Desuden er det faktisk rigtigt svært med to blogs. Alle de der tjen-penge-på-din-blog-guroer som man ikke kan undgå at få ørene tudet fulde af en gang imellem siger at man skal have mange blogs, men nu har jeg faktisk flere gange prøvet at skrive på to (fordi én blog nu engang skal holde sig i sin verden og vil man sige noget andet må man gøre det et andet sted) og hver gang synes jeg at det er mega underligt. Ikke at det ikke kan fungerer, men det er underligt og måske for dig især fordi det du nu skriver på Meraki tidligere var noget du delte på Hverdagsjunkie.

Nå men god vind ud i den spændene efter-barsel-verden.

Konen sagde ...

Jeg gør det samme. Er du gal jeg forfatter mange fantastiske blogindlæg liiiige når jeg er ved at falde i søvn. Og så er de væk når jeg vågner

chris10na sagde ...

Elsker at læse om dine børn :)

Hanne sagde ...

Du er der hvor du er og det er godt.
Bloggen løber ingen steder og ikke om hjørner med nogen.
Den er der når skrivekløen flytter fra tankerne og ned i dine små buttede fingre.
Kærlige hilsner

Rikke sagde ...

Jeg kender det alt for godt.. Det med alle de der blog-indlæg man får forfattet i hovedet, og som lissom aldrig når tastaturet og bloggen.. Måske skal en blogger have en indre blog??