fredag den 7. december 2012

Hygge-ocdEj, helt ærligt, folkens?
Er I klar over hvor morsomt det er at læse om alle jeres hygge-ocd'er i kommentarfeltet?! 

I tjekker også alting for edderkopper og kryb, åbenbart?
Og tjekker om der står nogen bag bruseforhænget, inden I sætter jer på toilettet?

Jeg har længe grinet af Fyrbøderen, fordi han har en ting med, at volumen skal stå på noget, som kan deles med 5...
Jeg troede virkelig han var den eneste i verden, der gør sådan noget - men åbenbart er I en hel flok med tal-ocd?

Jeg har faktisk en ting mere. Eller... jeg har jo tusinde andre ting, men den her er altså også virkelig underlig:

Når jeg skal pudse mine briller starter jeg hver gang med det højre glas.
Hvorfor?
Fordi det er dét øje jeg ser bedst på!

4 kommentarer:

Konen sagde ...

Jeg HADER skuffer og skabe der ikke er lukket ordentligt. Hader. Så meget at jeg faktisk godt kan komme til at hvæse af Manden, hvis han lader noget stå på klem.

Cille sagde ...

Det samme som konen... Aner ikke hvorfor men jeg kan simpelthen ikke sove med skabe eller skuffer på klem noget sted i lejligheden!

Ulla sagde ...

Ja, men nogle gange er det altså klogt, at tjekke badeværelset, inden man sætter sig på tronen. For 6 uger siden, i Botswana, skulle jeg lige hurtigt bruge toilettet. Men jeg røg baglæns og råbte om hjælp: der var en flagermus derude... Et under, jeg ikke gjorde, hvad jeg skulle, på gulvet ;-))

Ulla sagde ...

Har også et par ocd vaner i hverdagen: sidder hver aften og lægger tv-fjernbetjeningen pænt parallelt med bordkanten (iøvrigt en vanskelig proces, for det er et 'bønnebord' ;-)), og får decidereet spat, når min mand lægger 'forkerte' ting, der, hvor (jeg har bestemt) de læste aviser skal ligge...