torsdag den 13. december 2012

Fnys! Jeg er sgudda ikke romantisk!

mormors have i december
Mormors have i december er nu egentlig ret pæn!


Nå.

Men hvor var vi?

Jeg tror vist nok det var noget med, at der var nogen herhjemme, der var kommet i julestemning.
Jeg plejer altså at være den største julesatan, men i år finder jeg pludselig mig selv nynnende til crappy julemusik og drømmende om de vanillekranse jeg skal bage.

Jeg aner virkelig ikke hvordan man bager vanillekranse, men nu har jeg lånt min mors ældgamle kødhakker, sådan én med håndsving. Den har været min barndoms trofaste vanillekransemaskine så længe jeg husker tilbage, og nu skal den sagu-julme há, så håndsvinget gløder. Eller noget.

Jeg har gået og tygget lidt på det julehumør dér - jeg aner ikke hvad der har ramt mig?
Jeg har fx ikke de tre store børn i år, hvilket ellers sagtens kunne give anledning til decembertraumer og nytårsdepressioner, men både traumer og depressioner er ganske fraværende, og selvom jeg har ledt (Kun lidt. Ikke for meget!) er de ingen steder at finde.

Min mor grinede af mig, da jeg stod med kødhakkeren i favnen og julelys i øjnene (ok, det var en sætning jeg ikke lige havde forventet at skulle skrive. Nogensinde..) - og kaldte mig en håbløs romantiker, og jeg fnøs af hende og svor at jeg sgudda ikke er en skid romantisk.

Og gik derfra i tusmørket, mens frosten fik sneen til at sparkle - med min mands varme hånd i min, og med den lille rødkindede baby i favnen, en julemelodi på læberne og tankerne fulde af ideer til alt det julehygge vi skal lave sammen med ungerne i næste weekend, når de kommer retur fra deres far igen.

Pis. Jeg hader når hun har ret!


2 kommentarer:

Christina sagde ...

Åh, hvor godt, Trine!

OG jo, mon ikke der bare er et gram af romantik gemt i dig? ;)


Julehilnser
Christina

Anonym sagde ...

Hehe, ja den der julestemning ka' snige sig ind på selv den bedste ;o)
Hyg dig,
Lisbeth