torsdag den 15. november 2012

Hjertet kender aldrig til aldrig!Det var bare en cementering af de følelser og det liv vi i forvejen følte og levede.
Det var en hyldest til hverdagskærligheden.
Det var en stilfærdig bekræftelse på noget stort, som ikke rigtig lader sig beskrive med ord.
Det var bare en lille ekstra detalje som fandt sted, da vi nu alligevel var i kirken.

Nu har jeg været gift med Fyrbøderen i 12 dage.
Jeg gik rundt og troede at jeg ikke kunne elske ham mere end jeg gjorde.
Jeg gik rundt og troede, at det ville være præcis det samme - nu bare med papir.

Jeg skal lære, at jeg ikke må tro på mig selv, når jeg siger aldrig. Mit hjerte kender åbenbart ikke til aldrig?
Og jeg troede aldrig jeg kunne elske ham mere end jeg gjorde for 13 dage siden.
Jeg tog fejl.

Verden har ikke været den samme siden!

7 kommentarer:

Konen sagde ...

Det er jo ikke "bare" et stykke papir. Det er et stykke papir som siger at man er hinandens. Vi blev gift efter at have kendt hinanden i et halv år. For jeg kunne ikke bære at han ikke var så meget min, som overhovedet muligt.

Det gør en forskel. En ganske stor en af slagsen. Håber I bevarer nygiftheden længe endnu :)

set fra en vinkel sagde ...

KÆMPE TILLYKKE

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Åh et dejligt indlæg! Tillykke med brylluppet og at du er så lykkelig:-)
K.h.
Christina

Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com sagde ...

Og den bliver heller aldrig det samme! Jeg havde det ligesom dig, før Fyrsten og jeg blev gift. Det er da hyggeligt og praktisk, men det ændrer jo ikke noget imellem os. Jo det gør!! Det er ligesom når man sætter fire stole op med ryggen til hinanden og lægger et tæppe over. Og man kommer kun ind, hvis man kan kodeordet. For mig er ægteskabet en hemmelig hule, hvor kun vi to kender kodeordet. Det er fantastisk!!!
Knus til dig:)

Annes Hjemmehygge sagde ...

Jeg bliver helt glad indeni på dine vegne. Det er så dejligt!

Pernille sagde ...

Dejligt :)

hulebo sagde ...

Så smukt, Trine. Kram