fredag den 11. maj 2012

12 år, Niller...

Jeg strikker til BabyBob - en fin, lille raglanting fra Design-Club.

Det var vist også på tide jeg fandt noget at bruge garnet her til... Jeg har gemt på det så længe, at det næsten er pinligt - faktisk helt tilbage fra min tid i Uldstedet, og det er allerede 12 år siden.

Garnet er det lækreste kashmir jeg nogensinde har lagt hånd på - og en fin, blød og stribet sag til en lille blød dreng må vist være den eneste rigtige måde at bruge garnet!

3 kommentarer:

Gitte K sagde ...

Sådan nogle små størrelser må gerne forkældes, ja faktisk så skal de vel. Min store dreng vil stadig gerne forkældes når det kommer til garn, hans ynglings garn er alpacaen fra Isager, man ved vel hvad man vil have, men det er nok min egen skyld, jeg kunne jo have strikke i noget andet fra starten.

Frau Putz sagde ...

Hæ-hæ! Dejligt at læse, at man ikke er den eneste, der ligger inde med ældgammelt garn.
Hvis det der er dit ældste, så slår jeg dig til gengæld. Med flere år, faktisk.
Min svogers julegave i år blev strikket af en uldblanding jeg købte i London engang i 1992... ;)

~ Karina

Conni Nørskov sagde ...

Hej!
fandt linket til din blog via beautyspace, og har lige været inde og snuse lidt rundt. Kan forstå, at du har.. én eller anden ting med strik (!) ;) I den anledning synes jeg næsten du skulle tjekke indlægget fra i går på min blog, omhandlende det, jeg har valgt at kalde en "strykkel". Tror, du vil kunne lide den! ;) BTW - stort tillykke med den lille ny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...