torsdag den 2. februar 2012

Børnekultur, for fan'!Hvad sker der, når man udstyrer tusinde børn med tusinde stickers?
Billederne stammer herfra.


Det er ingen hemmelighed at jeg er fan af både børn og kultur.

Det er heller ingen hemmelighed, at jeg har fundet en hjemby til både mine børn og deres kulturhungrende mor, der gør hvad den kan for at stå mål med vores behov for underholdning og inspiration.

Ok. Indrømmet;
Horsens kan godt være ret død ind imellem.... Der er ikke mange ud over kommunens (sindsygt gode!) kultur-damer der gør en ihærdig indsats for at bringe farver, toner og spræl helt ind i Horsensfamiliernes nærmiljø. Jeg savner flere tilbud. Jeg savner flere sanseeksplosioner!


Men igen - hvis man gerne vil have lavet noget om bliver man nødt til at starte et sted, og som regel bliver man også nødt til at starte med sig selv.


Jeg drømmer store drømme om alt det børnekultur der kan være i Horsens. Det er ikke så lidt endda!
Noget af min inspiration til projekter - eller bare sindsyge løse ideer samler jeg på Pinterest.
Jeg har et par forskellige boards, blandt andet 'Outdoor childplay' og 'It's hip to be square'.Mange af mine drømme er stadig for sindsyge og dyre til at jeg kan forestille mig dem realiseret.
Nogle af dem er til gengæld ikke! - og det er drømmene af den sidste slags der optager mine tanker for tiden.

Med jævne mellemrum udgiver Horsens Kommune et helt katalog over alle de muligheder der findes de kommende måneder for byens børn og unge.
Det næste katalog er lige præcis udkommet i de her dage, og det bugner med aktiviteter, og jeg bliver så glad.
Blandt andet kan man i kataloget læse om at der er 'nogen' der holder strikkecafé for at strikke al det pink, der skal bruges til byudsmykning når Giro'en invaderer byen til maj.

Du kan selv se det (superinspirerende) katalog lige her.
Hit så med noget børnekultur, for fan'!

1 kommentar:

Prinsesse Suh sagde ...

Super fedt med alle de prikker. Overvejer stærkt, om jeg skal gøre det samme i mit nymalede udstillingslokale, men jeg tror desværre ikke der bliver bevilliget penge til ny maling før om 10 år, så jeg må nok hellere vente...
I har jo den mest fantastiske og hyggelige børneteaterfestival, som jeg endnu ikke har haft mulighed for at besøge men kun hørt om. Og så er Nicolaj for børn i Kolding jo ikke så langt væk, hvis I virkelig hungrer efter børnekultur...
Og held og lykke med pink-projektet. Glæder mig meget til at se billeder.