torsdag den 1. september 2011

What? IGEN???PLUS=


HELVEDE!!!11 kommentarer:

Frau Putz sagde ...

Sgu nok ikke det letteste garn at kæmme...
Godt det snart er weekend ;)

Jeg kan endvidere stærkt anbefale "Hedrin", som er ugiftig silikoneolie. I med skidtet. Lad det sidde i en time (vistnok) og vask det ud. Slut med lus.

~ Karina

denlangeneger sagde ...

Jeg havde lus mere eller mindre uafbrudt i et helt år da jeg var 10-11 år. Min mor har for altid givet mig traumer for den periode. Selv den dag i dag (jeg er 26) kan jeg tage mig selv i at spjætte nervøst hvis jeg ser at hun kigger undersøgende på mit hår.
Jeg HADER lus!
Det eneste der i øvrigt hjalp i mit tilfælde (udover lusekæmning og luseshampoo) var at hun forbød mig at gå i klædudkassen på fritteren og at dele huer med mine venner. Sådan. Farvel til alt det sjove i livet. Tilgengæld blev jeg lusefri.

MollyMy sagde ...

En rigtig god og nem måde at bekæmpe de små udyr på er, fladjern. Flad hele håret med max varme, det skal nok få de bæster til at forsvinde.
Kh Birthe

KirstenK sagde ...

Lus er noget lort...for at sige det rent ud så hader jeg de bæster...godt nok er mine piger voksne, men efter sidste Roskilde festival var det alligevel lykkedes en af dem at få lus med hjem...så du har ret LUS = HELVEDE...

Lines linier sagde ...

Åh ja, jeg har også én med et garn, der ligner. Det ER helvede.
Jeg siger dig, for 2 år siden var jeg en millimeter fra at give hende karsehår, da hun for 4. gang det efterår kom hjem med lus.

Lyder som en god idé med glattejernet... den prøver jeg næste gang! Om ikke andet for at kunne komme til at kæmme håret.

Helle sagde ...

velkommen i klubben vi har også "husdyr" ØV

Konen sagde ...

Efter min søster havde haft lus konstant i omkring et halvt år gjorde min mor kort process og klippede min lille 6-årige børnehave-klasse søster helt (helt!) korthåret. Med trimmeren.

Det virkede, men er stadig ikke helt sikker på min søster syntes det var sjovt at have drengehår. Hun insisterede i hvert fald meget på at gå i lyserødt i den periode.

Men faktisk, så var hun MEGA nuttet med det korte hår. Egentlig.

Cecilie sagde ...

Åh nej! Men fårk hvor er hun lækker !

Fru Sommer sagde ...

Øv bøv, kan nemt fremkalde timelange sessions med datteren på badeværelset ! Der er dog kun 1 eneste ting der virker (incl hedrin) og det er DAGLIG KÆMNING ! Og hvis ikke hele klassen er enige, kan det godt tage sin tid ! Faktisk viil jeg mene at det er vores alle sammens ansvar at komme de lortedyr till livs !
Rigtig god weekend og kæmning fra fru sommer ;)

mette b sagde ...

Der er mange glæder ved at have piger med langt hår!

Henny sagde ...

Smør håret ind i olie i 2 timer og vask det så ud... Det slår dem ihjel