mandag den 15. november 2010

Four more

Jeg har så lige sparet TO timer i dagens program, ved at lade Fyrbøderen aflevere/hente børn i dag.
(Ej, er han ikke kær? Så står han lige der med bilnøgle og øgleyngel og kysser farvel, og ser helt vildt forælder-agtig ud på den henslængte måde. Smelte. Smelte)

To timer, som jeg ellers plejer at tilbringe i en bil, godtnok med benplads og plads til tanker, men alligevel - TO timer.
Hvis jeg så lægger de to timer oveni, som jeg sparer fordi det er dem jeg plejede at ryge op - så har jeg i dag FIRE timer helt og aldeles i overskud i forhold til hvordan min hverdag ellers kunne have set ud.

Fire timer. Til mig.
Man bliver jo helt paf. Og skide nervøs for at komme til at bruge dem forkert.
Jeg aner faktisk ikke rigtig hvad jeg skal bruge mine fire timer til? Måske skulle jeg tage et langt fodbad? Eller gå i biografen, bare mig? Måske skulle jeg se at få gjort det badeværelse rent? Eller få pakket de sidste flyttekasser ud?
Måske kunne jeg strikke? Eller kapitulere og begynde at tage julen alvorligt?
Jeg kunne gå verdens længste tur i en efterårsskov? Eller rasere biblioteket for alle deres håndarbejds- indretnings- og designbøger? Sove? Surfe?

Der er så mange valg, at det bliver umuligt at vælge.
Hvis du havde fire timer - hvordan ville du så bruge dem?

10 kommentarer:

Belladotte sagde ...

jeg ville sove eller se en film og glemme for en tid der er noget der hedder opvask-tøjvask-rengøring-indkøb osv :)

Frk. Hverdag sagde ...

Wouw. Det var dog en herlig måde at anskue dagen på. FIRE TIMER!!!!! Jamen, jeg ville blive handlingslammet. Har ikke haft så mange timer til egen rådighed siden....ja, det kan jeg så ikke lige huske.
Tror jeg ville starte med at sætte mig ned og kigge ud i luften - bare fordi jeg KU!

Essie B. sagde ...

Crap! Der rammer du lige ned i mit ømme punkt. Bruger jeg min tid ordentligt? Umiddelbart svar: Nix. Jeg kan sidde længe i sofaen og tænke over at jeg bør støvsuge. Og så gør jeg det ikke før jeg har ti minutter tilbage før jeg skal noget andet. Det er så åndsvagt. Kan også undre mig over, hvorfor jeg ikke laver noget kreativt når jeg har et par mig-timer på kontoen. Så bilder jeg mig selv ind, at det er fordi jeg ikke har et særligt indrettet krea-værelse hvor jeg kan sidde og lave meget bedre krea end jeg kan i køkkenet. Suk. Jeg håber du finder på noget med dine fire timer. Hvor meget af dem er allerede gået? En god dag til dig lille Junkie.

Mivs sagde ...

Nyde lidt stilhed, for det er der for lidt af :-)

Pernille sagde ...

4 timer ekstra? bare ud af det blå?

Jeg tror jeg ville bage noget, en kage eller boller, se en film og nyde det nybagte :D

Solrun Koivuneva sagde ...

Jeg ville sove lidt og så gå i gang med de julekort som bare venter på at jeg kan tage mig sammen at lave og skrive dem.

Hanne sagde ...

Jeg vil tage hundebassen, en kande te og et par klappere med ud på en seriøst god lang tur langs stranden.
Finde et solfyldt læhul, sætte mig og dele klapperne med hundebassen, slubre te og høre havets brusen og mit hjerte banke.
Mon ikke jeg kan nå det selvom jeg kun har 2 timer!

Anja sagde ...

1 times putte sofa med en god bog eller et blad
1 times rengøring bare lige for samvittighedens skyld
1 times gå tur
og sidst men ikke mindst
1 time foran symaskinen Ss

Men han er da Nok lige lidt for lækker ham din fyrbøder
Kram

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Du skal i hvert fald ikke vælge bibloteket.. for jeg har allerede overfaldet håndarbejds- indretnings- designbøger.. så tror snart ikke der er flere til udlån.. tsk tsk! Men tag på cafe og nyd en brunch med en veninde :)

Synne sagde ...

Jeg ville sikkert bruge de første to til at surfe efter små nemme kreating jeg kunne bruge mine fire timer til at lave. Så ville jeg bruge en halv time mere på facebook hvor jeg chattede, trykkede febrilsk på opdater for at se om der ikke var nogen der havde skrevet noget nyt jeg kunne kommentere, mens jeg overvejede om jeg egentlig alligevel ikke burde vaske tøj og gøre rent istedet for at lave mere rod med kreating.

Når der så var 1½ time tilbage ville jeg sidde undrende og glo på uret og blive sur over at nogen havde taget mine timer.
Herefter vil jeg forsøge at gøre alt ovenstående på samme tid.
Sætte vask over, så kan den køre mens jeg lige finder lidt krea frem. Og samle lidt legetøj op på vejen for lige at rydde lidt op.
Gud jeg ligner lort og jeg skal snart op i byen efter yngel.
Kan jeg nå et bad?

Og så når resten af familien kommer hjem til noget der som minimum er lige så rodet som om morgenen og min mand spørger hvad jeg har fået dagen til at gå med, så bliver svaret somregel: "Jeg har sat en vask over!"

- og nu, videre på mit Bachelorprojekt ;). Uden svinkeærinder *gnnnnn..svært!*