lørdag den 19. december 2009

Nu - og glædelig jul!

Jeg prøver at tilgive mig selv for at der er oceaner af ting jeg ikke forstår førend det øjeblik jeg befinder mig midt i dem.
Eller sagt med andre ord; jeg øver mig i at acceptere, at jeg er en forvirret tosse der render rundt og føler ALT på én gang, og hverken kan kende forskel, eller finde hoved og hale i noget som helst.

På trods af at jeg har siddet bomstille i min brune sofa de seneste par måneder, af frygt for hvad den mindste blinken med øjnene kunne føre med sig af kollosale forandringer, har jeg alligevel galoperet ud over stepperne med vind i håret.
Og lige nu bliver jeg nødt til at lokke mig selv hjem igen med havre og sukkersøde ord om tilgivelse og trøst.
Så jeg ikke løber vildt, eller bliver væk for mig selv.

Min eneste julegave i år er en uge med tid til nærvær og eftertænksomhed - og måske er jeg ligefrem heldig at få lov til at se en af de sagnomspundne elge i år?

Min eneste julegave til jer er en lille bid gåsehud:For nogle uger siden gik jeg til koncert - igen alene i endnu et vovestykke af sololiv. Og hypersensitiv som jeg er på alle områder, blev jeg vist en lillebitte smule forelsket i Neeva's gennemtrængende talentfuldhed.
En helstøbt, langtidsholdbar synkron musikalitet, der fortjener et større og langt mere langsommeligt gennembrud end døgnfluer bliver begavet med.

Det er jul lige om lidt. Ha' lige en go en af slagsen, hva?
Det vil jeg nemlig!

1 kommentar:

DiSign-Keramik sagde ...

Hvor er det noget godt musik.
Et ønske mere til min ønskeseddel.

Glædelig jul til dig også.

Knus herfra.